Rólunk

"Jó irányba mész, ha a barátaid 90 %-a lebeszél a tervedről"

Avagy hogy lettem én szállodavezető (vagyis recepciós, takarítónő, marketinges, fészbuk menedzser, reggeliztető-felszolgáló) egyszercsak egyszerre...

Arról szeretnék pár szót írni, ki vagyok én. Lehet nem ez a tipikus egy szálloda bemutatásánál, de ez esetben lényeges.

15152652351524003294.jpg
Tóth Magdolna a nevem, Magdi, Mia, Magdika - ki hogy hív...

Évekig dolgoztam ügyvédi irodában (talán idén diplomás jogÁsz is lesz belőlem), aztán bankban, de a szívem valahogy mégis a vendéglátás, az emberek, a nyüzsi, a szervezkedés felé vitt mindig is...

Így lettem szálloda üzemeltető. Egyik nap felálltam a banki székecskémből, és átmentem a túloldalra, a Hotel Oroszlánba. Valahogy így történt... 3 hét alatt.

Honnan indulunk?

A szálloda évek óta "parlagon hever", csak csoportoknak volt időszakosan nyitva. A helybéliek mégsem éltek a lehetőséggel... Aztán elkezdtem pár embernek mondogatni, hogy engem érdekel. Sokaktól hallottam sokfélét: őrült vagyok, nem vagyok normális, jujj de jó lesz, szuper ötlet, meg vagy bolondulva lányom... De én bízok ebben a városban, ebben a környékben. És nem utolsó sorban bízok magunkban: azokban, akik mellettem állnak.

Ez a szezon még a nagyon-nagyon-nagyon sok tanulás időszaka lesz. Ugyanis nem csináltam még ilyet én sem. Ez úton is elnézést kérek a vendégeinktől, ha valami nem tűnik profinak elsőre. Talán mert még nem az :) De benne lesz szívünk-lelkünk.

Szállodánk 30 tiszta szobával várja vendégeit, kedves személyzettel, barátságos árakkal.

Hová tartunk?


Szívügyem a lokális gondolkodás, a helyi termékek. Folyamatban van térségi borok beszerzése, helyben készített gyümölcslevek, sajtok és hús- és péktermékek felszolgálása a reggelihez.

Pár hét alatt nehéz ezt a milliónyi engedélyt összeszedni, a rengeteg szállítóval, partnerrel megállapodni, az on-line felületeket legalább nagyjából összerakni, na és a 30 szobát és egyéb helyiségeket kitakarítani (szerencsére ebben nagyon lelkes és ügyes segítőim vannak - köszönöm Nektek csajok <3 )... De minden erőmmel és időmmel azon vagyok, hogy a 2018. április 27-i nyitáskor legalább nagyjából "tökéletes" legyen minden.

2018. április 27-től folyamatos nyitvatartással várjuk vendégeinket a Hotel Oroszlánban, Szigetvár gyönyörű főterén.

Nem 4 csillag (még!! :) ), de igyekszünk mással - kedvességgel, odafigyeléssel és kedvező árakkal - ezt kompenzálni.

A nagy tervek ...

A Szigetvári Vár - a felújításoknak és a színvonalas kiállításnak, fegyverbemutatóknak és egyéb programoknak köszönhetően - egyre több látogatót üdvözölhet évről évre.

Feltett szándékom, hogy Szigetvár ne csak egy egynapos (pár órás) város legyen, hanem azok a turisták, akik rászánták az időt, a pénzt, hogy eljöjjenek Zrínyi várát megnézni, maradjanak még 1-2 napot, és nézzék meg a Gyógyfürdőt, a Szőlőhegyet, a sajtfarmot, ökoparkot, kiránduljanak a Mecsekbe vagy épp valamelyik horgásztóhoz. Menjenek vadászni, vagy nézzenek meg régi kastélyokat, az Ibafai pap fapipáját... Igyanak itteni bort, egyenek sajtot...

Hiszem azt, hogy együtt, közös gondolkodással, egy célt fejben tartva bebizonyíthatjuk, hogy nem egynapos város vagyunk!

Bizakodva és üdvözlettel: Magdi

Szigetvár, 2018.április 17.

Eseménynaptár

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Partnereink

Ki a gyönyörű fotóival, ki borral, ki sajttal, ki tisztítószerekkel, ki egyébbel segíti a munkánkat... De sokak kellenek ahhoz, hogy egy szálloda elinduljon