A Gyógyfürdő

Medencék: fedett gyógymedence, gitár-medence, belső wellness-élmény medence, virág-medence, 25 m-es sportmedence, gyermekmedence, jacuzzi, súlyfürdő-medence. Komplex gyógy szolgáltatások.

Lehetőségek: fedett uszoda, szauna, masszázs, gyerekmedence, jacuzzi, élményfürdő

A gyógyfürdő belső terét a pécsi Zsolnay gyár által készített csempék és szobrok díszítik, mely különös, impozáns hangulatot kölcsönöz a létesítménynek.
A nyolcszáz méter mélyről feltörő, ásványi sókban és nemesgázokban gazdag hatvankét Celsius fokos hévíz olyan természeti kincs, amely Magyarország egyik legjobb minőségű, leghatékonyabb, legnagyobb gyógyító erővel rendelkező hévize.
A gyógyvíz nátrium kloridos alkáli hidrogén karbonátos, mely rendkívül kedvező hatású az ízületi, reumatikus és mozgásszervi megbetegedések kezelésére.
Magas fluorid tartalma révén rendszeres használata lassítja az idős kori csontritkulást, sőt a gyermekek fogszuvasodását is gátolja. A gyógyító víz ionos jód tartalmú, inhalálással elősegíti a pajzsmirigy betegségek gyógyulását, valamint hatékony eszköze lehet a jódhiányos betegségek megelőzésének. Továbbá kiválóan alkalmas operációk és csonttörések utáni rehabilitációs, valamint nőgyógyászati problémák kezelésére, prosztatabántalmak megszüntetésére. A magas vérnyomásban, érrendszeri betegségekben szenvedők és a szívbetegek is bátran használhatják a fürdőt.

HOTEL OROSZLÁN


HOTEL OROSZLÁN


HOTEL OROSZLÁN


HOTEL OROSZLÁN